Nieuw in de Eco Pop-up Store. Prachtige zonnebrillen van Esdoorn met de verschillende tinten en de karakteristieke houtnerf zet jij de trend voor 2016

houten zonnebril

Skateboard houten zonnebrillen zijn geproduceerd van de beste kwaliteit hout en passend voor zowel vrouwen als heren. Door de unieke houtstructuur is iedere zonnebril uniek. Alle Bamboehouten zonnebrillen worden met de hand gemaakt en zijn zeer licht van gewicht. Verder zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende lenzen met de beste UV400 protectie tegen de zon. Deze originele zonnebrillen zijn samengesteld uit verschillende lagen gekleurd hout in verschillende kleuren. Omdat elke zonnebril met de hand wordt geproduceerd en door de verschillende tinten en de organische houtnerven is elke houten zonnebril bijzonder.

 

 

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur gecombineerd met bruin gepolariseerde lenzen is een prachtige zonnebril. Bamboehouten zonnebrillen zijn van prima deugdelijkheid tegen een betaalbare prijs met respect voor de de natuur.

Het met zorg geselecteerde hout wordt ingezet voor het frame van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een organische look en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de karakteristieke lijnen van het hout. Geen enkel montuur houten zonnebril is hetzelfde. Brilmontuur van Bamboehout in meerdere houtlagen. De natuur, de kalmte, de storm, de lucht van het jaargetijde en de frisse wind door de hoofdharen. De aarde is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Geproduceerd van stevig bamboe hout, een paar stukjes ijzer en de lenzen waar je de zon mee kunt trotseren. Houten zonnebrillen maken jouw zomer fantastisch. Een mode die de komende jaren alle trends gaat passeren. Een merk, vol geestdrift en innovatie. Een artikel, waar geen ander artikel aan kan tippen.

 

 

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor kwaliteit en expressie! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een kleine oplage en heeft biedt daardoor extra exclusiviteit. Dit betekent dat je er altijd apart uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Bamboehout en hebben gepolariseerde bruine lenzen. Bovendien zijn ze ook nog lichtwegend te dragen. Ideaal voor op de strand. Daarenboven beschikt de zonnebril over een volledig uv-bescherming. De polarisatie maakt het aangenaam om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de (lees verder...) poten zijn bijna niet kapot te krijgen.

 

 

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

 

 

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

 

 

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer glad is ebbenhout dat vermaard is om zijn gitzwarte kleur.

 

 

zonnebrillen


Eveneens gebruikt in muziekinstrument productie is beukenhout is van hoge deugdelijkheid en veelzijdig inzetbaar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nieuw in de Eco Pop-up Store. Prachtige zonnebrillen van Esdoorn met de verschillende tinten en de karakteristieke houtnerf zet jij de trend voor 2016”

Leave a Reply

Gravatar